SUGO ROTTERDAM – WESTBLAAK 87

English version

Uit eten met een groep in Rotterdam?

Bij SUGO Pizza begrijpen we dat groepen graag een diversiteit aan toppings willen proeven.  Daarom biedt ons groepsmenu een selectie van onze heerlijke, authentieke romaanse pizza’s, bereid met verse ingrediënten. Wij zorgen ervoor dat er voor iedereen in de groep iets lekkers te vinden is. Van klassieke Martherita tot verrassende seizoensgebonden creaties. Maak je avond compleet met antipasti’s (kleine voorgerechtjes), pasta’s, desserts en uiteraard Italiaanse wijnen en biertjes! 

Maak een groepsreservering en wij nemen contact met je op om je wensen te bespreken. Bij SUGO zijn diëten en allergieën van je groepsleden geen probleem. Ook hebben we een ruim aanbod vegetarische, veganistische en halal gerechten. 

 

SUGO ROTTERDAM WESTBLAAK
Westblaak 87
3012 KG, Rotterdam

Openingstijden: 
ma – wo: 16:00 – 22:00
do – zo: 11:30 – 22:00

DINER – LUNCH – BORREL 

GROEPEN BIJ SUGO

Beleef een onvergetelijke ervaring met je groep bij SUGO Pizza! Met ons speciaal samengestelde groepsmenu, bieden wij de ideale oplossing voor groepsreserveringen. Of je nu een verjaardag, zakelijke bijeenkomst of een gezellige avond met vrienden viert, bij SUGO Pizza zorgen wij voor een fijn evenement voor iedere groep.

Bij SUGO Pizza begrijpen we dat groepen graag een diversiteit aan smaken willen proeven. Daarom biedt ons groepsmenu een selectie van onze heerlijke, authentieke Italiaanse pizza’s, bereid met verse ingrediënten. Wij zorgen ervoor dat er voor iedereen in de groep iets lekkers te vinden is, van klassieke margherita tot verrassende, seizoensgebonden creaties.

Het reserveren van een groepsmenu bij SUGO Pizza is eenvoudig en snel. Neem contact met ons op om een groepsreservering te maken of vul het formulier in. Wij zullen contact met je opnemen om je wensen te bespreken. Bij SUGO zijn dieetwensen en allergieën van groepsleden geen probleem. Ook hebben we een groot assortiment Vegetarische, Plant-based en Halal gerechten.

Laat je groep genieten van een avond vol smaak en gezelligheid bij SUGO Pizza. Met onze groepsreserveringen en het heerlijke groepsmenu, zorgen wij ervoor dat jouw groep een fantastische avond beleeft. Reserveer vandaag nog en ontdek zelf waarom SUGO Pizza de favoriete keuze is voor groepen die op zoek zijn naar een smaakvolle Italiaanse ervaring!