OVER ONS

Bij SUGO speelt pizza al taglio de hoofdrol, de unieke vierkante Romeinse pizza die in slices wordt geknipt voor je. Uiteraard hebben we ook ruime keuze uit mooie Italiaanse voorgerechten, salades en huisgemaakte desserts. ​

Bij SUGO eet je pizza per stuk die we voor je knippen en bakken in de steenoven. Onze pizzabodems zijn luchtig, licht en krokant. Dat komt door alle liefde, tijd en het handwerk dat we erin stoppen.

Ze krijgen wel 72 uur de tijd om rustig te rijzen, voordat onze pizzaiolo’s er met de hand bodems van strekken en ze afbakken. Deze maken we van meel dat we speciaal importeren uit Italië. Alleen daar groeit tarwe die voldoende eiwitten bevat voor onze pizzabodems.

Door het lange rijzen, de speciale meelmix en alle liefde en aandacht die we erin stoppen, krijg je een heerlijke bodem die ook nog eens veel eiwit, relatief weinig koolhydraten en geen vet bevat!

Werken bij SUGO

Spreekt ons verhaal je aan? Wil je ook deel uitmaken van ons geweldige team? Wij zijn altijd op zoek naar energieke liefhebbers van lekker en gezond eten. We hebben verschillende functies zowel parttime als fulltime. 

Je eigen SUGO?

SUGO is een groeiende formule en we zijn altijd op zoek naar franchisenemers. Ambitie om je eigen SUGO te starten? Lees dan snel verder.