De Pizza al Taglio is al sinds de jaren 50 een begrip in Italië en komt oorspronkelijk uit Rome. Het unieke deeg krijgt lang de tijd om te rijzen (wel 72 uur) en bevat veel water waardoor je een fijn deeg krijgt dat licht en luchtig is. In Italië zijn er oneindig veel counters en restaurants waar ze deze pizza verkopen. Het wordt door Italianen gezien als het ultieme Italiaanse Streetfood. SUGO introduceerde deze delicatesse in 2015 in Nederland.
Start SUGO – eerste Restaurant aan de Aert van Nesstraat in Rotterdam Centrum
SUGO begint een centrale bakkerij voor haar bodems – door te werken vanuit een centrale bakkerij kunnen we de kwaliteit nog beter waarborgen.
SUGO Pizza wordt door Big7travel uitgeroepen als beste pizzaslice van Nederland
Covid betekende de start van bezorging. Gedwongen door de lockdowns werden we direct bezorgexperts en hebben we razendsnel onze processen, recepturen en belangrijke ingrediënten aangepast om onze pizza’s beter geschikt te maken voor bezorging.
SUGO wint de Horeca Innovation Award voor haar concept!
Lancering van niet-verspilde-tomatensaus uit het Westland.
Opening SUGO Amsterdam Pijp aan de Ferdinand Bolstraat
Opening van het eerste restaurant ‘nieuwe stijl’ aan het Vredenburg in Utrecht tegenover Tivoli
Sugo lanceert de eerste Sterrenpizza van Nederland in samenwerking met sterrenchef Patrick ’t Hart van Restaurant Zeezout in Rotterdam