Flip the menu: hoe SUGO de focus omdraait.

Bij SUGO hebben we het menu omgedraaid en dat is minder ingewikkeld dan je denkt! Waar traditionele restaurants op hun menu vermelden dat een gerecht geschikt is voor vegetariërs of veganisten, laten wij juist zien in welke gerechten vlees, vis en koemelk zijn verwerkt. Een andere manier van denken die eigenlijk heel logisch is.

Plantaardig is het uitgangspunt

Men is gewend dat plant based gerechten een uitzondering zijn op de menukaart. Soms kan een gerecht tegen een minderprijs zonder vlees of vis worden gemaakt of staat er een klein, groen kadertje in de hoek met de ‘vega(n) gerechten’. Wij vinden deze manier van denken achterhaald en niet meer passen bij deze tijd. Plant based vormt de basis voor al onze gerechten. Zo hoeven bezoekers zich niet meer af te vragen of het gerecht past in het dieet: plantaardig is het uitgangspunt.

Samenwerking met Redefine Meat

Geen vlees, maar wel de beleving van vlees. Dat is de droom en het uitgangspunt van Redefine Meat. SUGO is bijzonder trots op de samenwerking met Redefine Meat waarmee we gerechten hebben kunnen ontwikkelen die 100% plantaardig zijn, maar met de smaak en sensatie van vlees. Op deze manier wordt het nog makkelijker om te kiezen voor plant based gerechten zonder in te leveren op smaakbeleving.

Benieuwd naar hoe het ‘geflipte’ menu er nu uitziet? 

Lees meer >>