English version
Sugo voor groepen - groepsmenu - groep
WE ALL LOVE SUGO!

MET EEN GROEP LUNCHEN OF DINEREN?

Leuk dat je met je groep, familie, collega’s of vrienden bij ons wilt komen eten! Hieronder vind je de verschillende groepsmenu’s en arrangementen die we voor groepen hebben samengesteld. Je kan hier ook meteen een groepsreservering aanvragen. 

 

SUGO Pizza is ideaal om te delen: begin met antipasti, oftewel kleine Italiaanse voorgerechtjes, gevolgd door grote planken met SUGO pizza om te delen en sluit af met onze desserts. Geniet van onze heerlijke wijnen, Italiaanse biertjes en andere gekoelde drankjes.

 

Al vanaf zes personen kan je een groepsmenu vooraf boeken, wij doen de rest!

 

Alle gerechten van SUGO zijn ideaal om te delen, daarom serveren we ons groepsmenu in sharing style!

 

 

Sugo voor groepen - groepsmenu - groep

ONZE LOCATIES

SUGO AMERSFOORT
Langestraat 97 
Groepen tot 40 personen
Exclusief mogelijk

 

SUGO Amsterdam Pijp
Ferdinand Bolstaat 107
Groepen tot 35 personen
Entresol exclusief mogelijk

SUGO Rotterdam Westblaak
Westblaak 87
Groepen tot 75 personen
Exclusief mogelijk

SUGO Rotterdam Aert
Aert van Nesstraat 20
Groepen tot 10 personen
Exclusief niet mogelijk

OUT OF THE BOX​

Zijn standaardmenu’s niet helemaal je ding? Wij denken graag met je mee. Of je nu een studentengroep met een klein budget bent of juist wilt uitpakken met een walking dinner of een Italiaans feestmaal: het kan allemaal!​

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

MEER WETEN?

Mail naar: info@sugo.nl

Groepen bij SUGO

Beleef een onvergetelijke ervaring met je groep bij SUGO Pizza! Met ons speciaal samengestelde groepsmenu, bieden wij de ideale oplossing voor groepsreserveringen. Of je nu een verjaardag, zakelijke bijeenkomst of een gezellige avond met vrienden viert, bij SUGO Pizza zorgen wij voor een fijn evenement voor iedere groep.

Bij SUGO Pizza begrijpen we dat groepen graag een diversiteit aan smaken willen proeven. Daarom biedt ons groepsmenu een selectie van onze heerlijke, authentieke Italiaanse pizza’s, bereid met verse ingrediënten. Wij zorgen ervoor dat er voor iedereen in de groep iets lekkers te vinden is, van klassieke margherita tot verrassende, seizoensgebonden creaties.

Het reserveren van een groepsmenu bij SUGO Pizza is eenvoudig en snel. Neem contact met ons op om een groepsreservering te maken of vul het formulier in. Wij zullen contact met je opnemen om je wensen te bespreken. Bij SUGO zijn dieetwensen en allergieën van groepsleden geen probleem. Ook hebben we een groot assortiment Vegetarische, Plant-based en Halal gerechten.

Laat je groep genieten van een avond vol smaak en gezelligheid bij SUGO Pizza. Met onze groepsreserveringen en het heerlijke groepsmenu, zorgen wij ervoor dat jouw groep een fantastische avond beleeft. Reserveer vandaag nog en ontdek zelf waarom SUGO Pizza de favoriete keuze is voor groepen die op zoek zijn naar een smaakvolle Italiaanse ervaring!