SUGO Catering service

SUGO Pizza heeft een cateringoplossing voor elk event! Of het nu gaat om een bedrijfsfeest of een verjaardagsfeest thuis, wij brengen de lekkerste pizza naar je toe!

CATERING OP LOCATIE

Ben je op zoek naar een geheel verzorgd evenement inclusief food en medewerkers? Of je nu een bedrijfsfeest, verjaardag of een huisfeestje organiseert, SUGO verzorgt alles. 

Buffetten met heerlijke antipasti, live cooking van onze pizza’s en afronden met een dessert! We bieden een breed scala aan gerechten en desserts voor groepen van 40 tot 400 personen. Onze ervaren pizzabakkers zorgen ervoor dat je gasten kunnen genieten van verse, smaakvolle pizza’s en een onvergetelijke ervaring.

Meer weten? Neem contact op via info@sugo.nl om de mogelijkheden te bespreken. 

SUGO FOODTRUCK

De SUGO foodtruck is de perfecte aanvulling op elk evenement; of het nu gaat om een bedrijfsfeest of een festival.  

SUGO heeft verschillende foodtrucks met een capaciteit van 200 tot 600 porties per uur. Voor kleinere evenementen hebben we onze SUGO aanhanger en voor grotere evenementen de SUGO 20ft container. 

Meer weten? Neem contact op via events@sugo.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Bezorgen

Als het beter past om de catering te laten bezorgen, kunnen we dit natuurlijk ook regelen. We bieden een breed scala aan opties, van 1 tot 200 pizza’s. Gaat het om een zakelijke bijeenkomst, een privéfeest of een ander event? Wij leveren de gewenste pizza’s op tijd en in de juiste hoeveelheden. Vertrouw erop dat onze pizza’s en gerechten van topkwaliteit zijn en dat je gasten zullen genieten van een smaakvolle maaltijd.

Lees meer >>