Bestellen voor grote groepen

Bestellen > Grote orders

SUGO Pizza is de ideale pizza voor je teamlunch, pizzasessie, borrel en diner! Bestellingen tot en met 20 pizza’s kan je eenvoudig plaatsen via de site (minimaal een uur vooraf). Wil je pizza bestellen voor 20 tot 250 personen? Ook daar hebben we opties voor!

Bezorggebied

Onze SUGO locaties hebben een standaard bezorggebied van ongeveer 4 kilometer rondom de locatie. Voor grote bestellingen (vooraf gepland) kunnen we vaak verder bezorgen door gebruik te maken van onze bezorgauto’s. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Thermobox met platen
Bij SUGO werken we graag zo duurzaam mogelijk. Daarom hebben we een verpakkingsvrije oplossing ontwikkeld voor het leveren van pizza’s aan groepen. We leveren je een thermobox vol met pizza op platen! In deze thermobox blijven de pizza’s niet alleen supergoed warm, de platen leg je zo op je buffet waardoor het ook nog eens snel uitserveert. En daarbij scheelt het per thermobox een berg aan karton wat in de container zou belanden! Een win-win! Thermobox optie is kosteloos beschikbaar vanaf 30 personen.

Heb je specifieke vragen of wensen voor je grote groep? SUGO verzorgt ook catering op maat! 

Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.