SUGO VOOR BEDRIJVEN
Bezorging & Catering

Host je een pizza party of zoek je een samenwerkingspartner om regelmatig pizza te laten bezorgen? SUGO bezorgt pizza van 10 tot 200 personen!

SUGO Is gemaakt voor groepen en om te delen. Door onze manier van presenteren (in stukjes) kan iedereen eten waar hij/zij zin in heeft en meerdere toppings proberen. 

GEZONDE PIZZA

SUGO is niet alleen heel lekker maar ook veel gezonder, minder vet en luchtiger dan de gemiddelde pizza. Dat komt omdat we onze pizza makenvan hoog eiwit bloem met zuurdesem en hier veel water, klein beetje gist en wat zout aan toevoegen. We geven het 72 uur de tijd om een prachtig deeg te vormen, wat we met de hand strekken. Veel van onze pizza’s hebben Nutriscore Aof B daarnaast hebben we een groot assortiment Plantbased en vegetarische toppings

Klik hier om alles te lezen over onze bodem, toppings en voedingswaarde  

Waar bezorgen we?
Openingstijden

7 dagen per week
Tussen 11:00 en 21:00

DUURZAAMHEID bij sUGO

Bij SUGO streven we naar het beste van het beste op elk vlak. De ingrediënten moeten van uitstekende kwaliteit zijn, de restaurants ademen Italiaanse sfeer en ook bij het thuis genieten van onze producten is het van het grootste belang dat de kwaliteit ongeëvenaard is. Onze filosofie is dat dit alleen haalbaar is als duurzaamheid ook op elk vlak is meegenomen. Daarom zijn we elke dag bezig hierin te verbeteren.

Lees meer over duurzaamheid

Bezorgen zonder verpakking

Bij SUGO werken we graag zo duurzaam mogelijk. Daarom hebben we een verpakkingsvrije oplossing ontwikkeld voor het leveren van pizza’s aan groepen. We leveren je een thermobox vol met pizza op platen! In deze thermobox blijven de pizza’s niet alleen supergoed warm, de platen leg je zo op je buffet waardoor het ook nog eens snel uitserveert. En daarbij scheelt het per thermobox een berg aan karton wat in de container zou belanden! Een win-win!

Thermobox optie is kosteloos beschikbaar vanaf 30 personen.

Heb je specifieke vragen of wensen voor je grote groep? SUGO verzorgt ook catering op maat! 

Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.