Manager restaurant

Positie: Manager
Type: Full Time
Locatie: Rotterdam Aert van Nesstraat
Locatie-soort: Restaurant

SUGO is dé plek om te lunchen, te borrelen en te dineren en je even in Rome te wanen. Voor onze onze locatie in het centrum van Rotterdam zijn wij op zoek naar een (aankomend) manager / bedrijfsleider.

Wat ga je doen?

Je bent eindverantwoordelijk voor je SUGO vestiging. Je stuurt het team aan en werkt hierbij zelf ook mee. Je bent het voorbeeld voor je team en je coacht ze zodat ze nog beter worden dan ze al zijn. In de dal-uren ben je bezig met planning, inkoop en HR. Samen met je assistent manager ben jij verantwoordelijk voor het succes van SUGO en zorg je ervoor dat je gasten niets te kort komen. Bij SUGO krijg je veel vrijheid om je eigen succes te maken, maar er staan altijd collega managers en een support office klaar om je te helpen of om mee te sparren.

Wie past er goed bij deze rol en SUGO?

We zoeken iemand met ervaring in de horeca in een leidinggevende functie. Maar ervaring alleen is niet het meest belangrijke, we zoeken een doorpakker die een drive heeft en het team weet mee te nemen. Zelfstandigheid en assertiviteit zijn handige skills om te hebben, richting je team maar ook richting de eigenaren. We willen van jou leren en ons concept steeds een beetje beter maken. En omdat onze restaurants 7 dagen per week open zijn van ca 11.00 tot 21:00 uur verwachten we flexibiliteit van je en ben je bereid om in de avond en in het weekend te werken.

Wat bieden wij?

Een toffe zelfstandige functie waarbij je het verschil kan maken. Natuurlijk een fijn salaris gebaseerd op de horeca CAO, vakantiegeld en vakantiedagen (25). Maar we bieden je ook een mooi perspectief; als jij wilt groeien helpen we je daar graag bij! De afgelopen twee jaar zijn we flink gegroeid en nieuwe openingen staan op de planning. Doorgroeien en nieuwe ervaring opdoen is eigenlijk vanzelfsprekend bij SUGO.

Ben jij de gedreven persoon die wij zoeken? Solliciteer dan direct.

Reageer op deze functie

Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx