Assistent Manager Restaurant – Amersfoort

Positie: Assistent manager
Type: Full Time
Locatie: Amersfoort
Locatie-soort: Restaurant

Voor SUGO Amersfoort zijn we op zoek naar een assistent-manager die verantwoordelijk is voor het delivery gedeelte van de zaak. Een unieke kans om mee te bouwen aan het succes van SUGO en je eigen toekomst! Wil jij deel uitmaken van SUGO lees dan snel door!

Wat ga je doen?
In deze rol ben je samen met de locatie-manager verantwoordelijk voor het succes van de bezorgdienst op deze Sugo locatie. Als assistent-manager draag je er zorg voor dat alle bestellingen correct verwerkt worden, en op tijd met onze drivers meegaan en tijdig bezorgd worden bij onze gasten. Samen met je team zorg je voor een onvergetelijke gastbelevenis en een soepele operatie. Het succes van de bezorging ligt in jouw handen! De beleving van de gast, de tevredenheid van je team en het constant leveren van topkwaliteit zijn speerpunten. Om dit te bereiken ben je de motivator en inspirator van het team. Samen met de locatie manager verdeel je taken en regel je de basisvoorwaarden zoals personeelsplanning, inkoop, voorraad, bezetting etc.
Ben jij de assistent-manager die initiatief neemt, drive heeft en heb je zin in een uitdaging waar jij het verschil kan maken. Dan is dit je kans!

Wie ben jij?
We zoeken een flexibele, doortastende assistent-manager bij wie gastvrijheid in het hart zit. Een Sugo-manager is een echte teamplayer, je neemt de regie als het moet, en geeft het team ruimte en vrijheid als het kan. Je stelt de gast centraal en doet er alles aan om een geweldige kwaliteit en gastbeleving neer te zetten! Een paar eigenschappen;

  • Je kunt goed overzicht houden over wat er binnen de vestiging gebeurt, je vindt pragmatische oplossingen wanneer iets anders loopt dan verwacht.
  • Je houdt van mooie producten en van lekker eten en hebt affiniteit met werken in de keuken.
  • Je bent punctueel en stressbestendig
  • Je hebt ervaring in vergelijkbare leidinggevende functies in de horeca, food service of retail.
  • Omdat onze restaurants 7 dagen per week open zijn van ca 10.00 tot 22:00 uur verwachten we flexibiliteit van je daarnaast ben je bereid om in de avond en in het weekend te werken.

Wat bieden wij?

  • Een afwisselde, uitdagende baan waarbij je het verschil kan maken, met bijbehorende verantwoording.
  • Je krijg veel kans om door te groeien, zowel binnen je functie als binnen Sugo. Door onze groei zijn we constant bezig met het ontwikkelen van onze medewerkers.
  • Daarnaast bieden we je een fulltime dienstverband, een markt conform salaris afhankelijk van kennis en ervaring en 25 vakantie dagen.
  • En natuurlijk onbeperkt Sugo pizza tijdens werktijd!

Reageer op deze functie

Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx