SUGO X The Lemon Kitchen

SUGO X Lemon Kitchen

Voor de tweede keer gaat SUGO een samenwerking aan met Jadis Schreuder, bekend van haar kookboeken en chef bij 24-kitchen. De twee pizza’s zullen voor een bepaalde periode bij SUGO op de kaart staan.

Sfincione (Nieuwjaars) pizza
gekarameliseerde uien-tomatensaus met crunchy broodkruim, citroenrasp en ansjovis. 

Deze pizza wordt in Sicilië vooral in de hoofdstad gegeten. Je kan gedurende het hele jaar deze pizza op allerlei plekken in Sicilië bestellen. Vooral in Palermo is het een geliefde streetfood. De combinatie van het zoete van de uien met het frisse en rijke van de tomatensaus met het zoute van de ansjovis, frisse van de citroenrasp, kruidige van de oregano en de luchtige-krokante bodem én crunchy topping van het broodkruim maakt dat dit een fantastische pizza is samen van te genieten.

Mortadella & Burrata
Siciliaanse Mortadella pizza met burrata, pistachenootjes met spannende  recepten met fijne smaak en structuren. & citroenrasp
Mortadella, burrata, pistachenootjes & citroen is een onweerstaanbare combinatie die overal in Sicilië op de menukaart te voorschijn komt. Zowel op een vers afgebakken ciabatta, maar nog meer op een pizza is deze al helemaal combinatie geliefd! Het vette van de mortadella past goed bij het romige van de burrata, hartige van de pistachenootjes (wat samen met de citroen écht ultiem Siciliaans is), het frisse van de citroen en het luchtige en krokante pizzadeeg.

Over Jadis
Jadis Schreuder is Chef bij 24-Kitchen en eigenaresse van The Lemon Kitchen. Een culinair platform met gelijknamige kookboeken. Onlangs is het 2 e kookboek The Lemon Kitchen Sicilië gelanceerd een kookboek met 65 verrassende en eenvoudige Siciliaanse recepten. Waaronder twee pizza’s die vanaf nu bij Sugo Pizza op de menukaart staan. Jadis ontwikkelt verfrissende recepten met fijne smaakbalans en spannende structuren.