size-guide

SUGO PIZZA SIZE GUIDE

Bij SUGO hanteren we andere formaten pizza dan bij andere pizzabakkers. Onze pizza’s zijn namelijk vierkant en worden op een authentieke manier bereid. We hebben deze size guide ontwikkeld om jou te helpen het beste formaat pizza te kiezen. Geniet ervan!

MATEN - BEZORGING

MEDIUM

Onze kleine pizza is ideaal voor de lunch of als kleine maaltijd. Een medium pizza weegt gemiddeld tussen 300 en 450 gram (afhankelijk van de toppings) en is vergelijkbaar met een medium ronde pizza (23-25 cm.)

REGULAR

Onze meeste verkochte pizza. Een regular pizza weegt gemiddeld tussen de 450 en 650 gram (afhankelijk van de toppings) en is vergelijkbaar met een ronde pizza van ca 30 centimeter. Een regular is 50% groter dan een medium.

LARGE

Onze grootste pizza. De large pizza weegt gemiddeld tussen de 600 en 900 gram (afhankelijk van de toppings) en is vergelijkbaar met een ronde pizza van ca 30-33 centimeter. Een large pizza is 33% groter dan een regular en dubbel zo groot als een medium pizza.

DE SUGO BODEM

Bij SUGO serveren we de beste pizza’s gemaakt van deeg dat lang de tijd heeft gehad om zich te ontwikkelen. Het bevat heel veel water (>85%) en niets anders dan onze eigen unieke meelmix, een klein beetje zout en gist en wat zuurdesem. We vormen hem daarna met de hand tot een prachtige bodem!

SUGO pizzabodem is de lichtste en luchtigste bodem en helemaal vetvrij! Bovendien is dit een vierkante pizza: alleen al daaraan herken je de echte SUGO Pizza!

Sugo voor groepen - groepsmenu - groep

SUGO GEMAAKT OM TE DELEN 

Wij snijden de pizza voor jou in stukken zodat je deze kan delen en meer smaken kan proeven. Tip: Ben je met vier personen? Dan raden we aan om zes medium pizza’s bestellen in plaats van vier regular! Zo kan je nog meer SUGO toppings proeven!