UIT ETEN VOORAFGAAND AAN JE CONCERT?

SUGO PIZZA UTRECHT

Recht tegenover Tivoli Vredenburg, op loopafstand van Utrecht Centraal Station en naast LaVie Parking Bijenkorf is SUGO Utrecht gevestigd. 

De ideale plek om voor je concert snel een pizza te eten of juist uitgebreid te dineren op de meest centrale locatie van het land.

Bij SUGO eet je de lekkerste pizzaslices, alsof je in Rome bent! Onze pizzabodems zijn luchtig, lekker licht en krokant. Dat komt door de liefde, tijd en het handwerk dat we erin stoppen.

De pizzabodems krijgen wel 72 uur de tijd om rustig te rijzen, voordat onze pizzaiolo’s er met de hand bodems van strekken en ze afbakken. SUGO pizza’s worden de hele dag vers belegd met de beste ingrediënten.

WE ALL LOVE SUGO!

SUGO PIZZERIA UTRECHT!

Vredenburg 21
3511 BB, Utrecht

Openingstijden:
ma 16.00 – 21.00
di 16.00 – 21.00
wo 16.00 – 21.00
do 16.00 – 21.00
vr 11.30 – 22.00
za 11.30 – 22.00
zo 11.30 – 22.00

bel ons: 0303079242
FROM ROME, WITH LOVE

SUGO PIZZA VOOR JE BEDRIJF OF GROEP

SUGO Pizza is ideaal om te delen – grote planken met antipasti, pizza en onze desserts in een fijne omgeving met heerlijke drankjes en goede service! Al vanaf 8 personen kan je een groepsmenu vooraf boeken – dan doen wij de rest!​

Wil je SUGO laten bezorgen voor een bedrijfsborrel. lunch of diner? SUGO heeft verschillende cateringopties; snel besteld via Deliveroo of compleet verzorgd naar jouw wens!

TIVOLI & SUGO

SUGO Pizza Utrecht ligt op een steenworp afstand van de populaire concertzaal Tivoli Vredenburg. Dus als je op zoek bent naar een lekkere maaltijd voordat je naar een concert gaat, of gewoon een heerlijke pizza wilt hebben na afloop van het concert is SUGO Pizza Utrecht de perfecte plek om te bezoeken. 

Heb je een avondje uit met een grotere groep? Ook daar hebben we oplossingen voor! Deel gezellig antipasti en neem vervolgens verschillende pizza slices om te delen. Zo kunnen jullie proeven van alles wat SUGO Pizza Utrecht te bieden heeft!

Reserveer gemakkelijk en snel een tafel via de website. Kies de gewenste datum, tijd en het aantal personen en de tafel staat voor jullie klaar. We kijken ernaar uit!