FROM ROME, WITH LOVE

SUGO PIZZA UTRECHT

Bij Sugo eet je de lekkerste Romaanse pizza slices, alsof je in Rome bent! Onze pizzabodems zijn luchtig, lekker licht en krokant. Dat komt door de liefde, tijd en het handwerk dat we erin stoppen. De pizzabodems krijgen wel 72 uur de tijd om rustig te rijzen, voordat onze pizzaiolo’s er met de hand bodems van strekken en ze afbakken. Sugo pizza’s worden de hele dag vers belegd met de beste ingrediënten.

Bij Sugo eet je pizza per slice die we voor je knippen (= al taglio) en bakken in de steenvloer oven. Je kunt hele en halve slices bestellen en zo lekker veel smaken proberen en combineren!

WE ALL LOVE SUGO!

SUGO PIZZERIA UTRECHT!

SUGO UTRECHT GAAT VERHUIZEN! 
Daarom zijn we op dit moment gesloten. 

 

We gaan binnenkort open op de nieuwe locatie! 

Hou onze socials en site in de gaten voor meer infomatie! 

FROM ROME, WITH LOVE

SUGO PIZZA VOOR JE BEDRIJF OF GROEP

SUGO Pizza is ideaal om te delen – grote planken met antipasti, pizza en onze desserts in een fijne omgeving met heerlijke drankjes en goede service! Al vanaf 8 personen kan je een groepsmenu vooraf boeken – dan doen wij de rest!​

Wil je Sugo laten bezorgen voor een bedrijfsborrel. lunch of diner? Sugo heeft verschillende catering opties, snel besteld via Deliveroo of compleet verzorgd!

SUGO Pizza aan het Vredenburg in Utrecht

SUGO Pizza Utrecht

SUGO is een Italiaans georiënteerd restaurant gelegen aan het Vredenburg in het centrum van Utrecht. Ons restaurant is ideaal bereikbaar voor bezoekers van Tivoli, Hoog Catharijne, Utrecht Centraal Station, verschillende bioscopen en het centrum van Utrecht. Bij SUGO geniet je van een uitgebreide lunch of diner, inclusief pizza, pasta, tapas, antipasti en desserts. Op zoek naar een snelle hap voor een voorstelling of concert? Laat het ons weten en we zorgen ervoor dat je SUGO pizza snel op tafel staat.

Navigeren naar SUGO Pizza Utrecht

SUGO Pizza Utrecht is gelegen aan het Vredenburg in het centrum van Utrecht. Ons restaurant is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer dankzij de nabijheid van Utrecht Centraal Station. Ook zijn er verschillende parkeergelegenheden in de buurt. SUGO Utrecht is bij uitstek de perfecte locatie voor groepen van 6 tot 60 personen, zakelijke evenementen, familiebijeenkomsten, vrijgezellenfeesten en vriendengroepen.

Reserveren

Reserveer gemakkelijk en snel een tafel via de website. Kies de gewenste datum, tijd en het aantal personen en de tafel staat voor jullie klaar. We kijken ernaar uit!