PIZZA FROM ROME, WITH LOVE

SUGO PIZZA AMSTERDAM PIJP

Bij SUGO eet je de lekkerste pizzaslices, alsof je in Rome bent! Onze pizzabodems zijn luchtig, lekker licht en krokant. Dat komt door de liefde, tijd en het handwerk dat we erin stoppen. De pizzabodems krijgen wel 72 uur de tijd om rustig te rijzen, voordat onze pizzaiolo’s er met de hand bodems van strekken en ze afbakken. SUGO pizza’s worden de hele dag vers belegd met de beste ingrediënten.

Bij SUGO eet je pizza per slice die we voor je knippen (= al taglio) en bakken in de steenvloer oven. Je kunt hele en halve slices bestellen en zo lekker veel smaken proberen en combineren!

WE ALL LOVE SUGO!

SUGO PIZZERIA AMSTERDAM PIJP

Ferdinand Bolstraat 107
1072 LE Amsterdam

Openingstijden:
Ma:  16:00 – 22:00
Di:  16:00 – 22:00
Wo: 11:30 – 22:00
Do: 11:30 – 22:00
Vr: 11:30 – 22:00
Za: 11:30 – 22:00
Zo: 11:30 – 22:00

 

bel ons: 020 363 8737

BEDRIJVEN EN GROEPEN

SUGO PIZZA VOOR JE BEDRIJF OF GROEP

SUGO Pizza is ideaal om te delen – grote planken met antipasti, pizza en onze desserts in een fijne omgeving met heerlijke drankjes en goede service! Al vanaf 8 personen kan je een groepsmenu vooraf boeken – dan doen wij de rest!​

Wil je SUGO laten bezorgen voor een bedrijfsborrel. lunch of diner? SUGO heeft verschillende catering opties; snel besteld via Deliveroo of compleet verzorgd naar jouw wens!

SUGO Pizza de Pijp Amsterdam

SUGO Pizza de Pijp Amsterdam

SUGO is een Italiaans georiënteerd restaurant in de Pijp in het centrum van Amsterdam. De Pijp staat bekend om haar gezellige restaurants, kroegjes en het bruisende studentenleven. Bij SUGO geniet je van een uitgebreide lunch of diner, inclusief pizza, pasta, tapas, antipasti en desserts. 

Navigeren naar SUGO Pizza de Pijp Amsterdam

SUGO Pizza de Pijp Amsterdam zit op de zoek van de Ferdinand Bolstraat en de Ceintuurbaan, om de hoek bij het Sarphatipark. Ons restaurant is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer (tram 3, 12 en 24 en metro 52) en er zijn verschillende parkeergelegenheden in de buurt. SUGO Pizza de Pijp is bij uitstek de perfecte locatie voor groepen van 6 tot 60 personen, zakelijke evenementen, familiebijeenkomsten, vrijgezellenfeesten en vriendengroepen.

Reserveren

Reserveer gemakkelijk en snel een tafel via de website. Kies de gewenste datum, tijd en het aantal personen en de tafel staat voor jullie klaar. We kijken ernaar uit!