SUGO PIZZA IN CENTRUM AMERSFOORT

SUGO PIZZA AMERSFOORT

Vlak bij de Beestenmarkt, in het hart van Amersfoort zit SUGO. De ideale plek om tijdens of na het winkelen of uitgaan een pizza te eten of juist uitgebreid te dineren.

Bij SUGO Pizza Amersfoort eet je de lekkerste pizzaslices, alsof je in Rome bent! Onze pizzabodems zijn luchtig, lekker licht en krokant. Dat komt door de liefde, tijd en het handwerk dat we erin stoppen. De pizzabodems krijgen wel 72 uur de tijd om rustig te rijzen, voordat onze pizzaiolo’s er met de hand bodems van strekken en ze afbakken. SUGO pizza’s worden de hele dag vers belegd met de beste ingrediënten.

WE ALL LOVE SUGO!

SUGO PIZZa AMERSFOORT!

Langestraat 97
3811 AD Amersfoort

Openingstijden:
wo 16.00 – 22.00
do 16.00 – 22.00
vr 16.00 – 22.00
za 16.00 – 22.00
zo 16.00 – 22.00

bel ons: 033 303 4357

FROM ROME, WITH LOVE

SUGO PIZZA VOOR JE BEDRIJF OF GROEP

SUGO Pizza is ideaal om te delen – grote planken met antipasti, pizza en onze desserts in een fijne omgeving met heerlijke drankjes en goede service! Al vanaf 8 personen kan je een groepsmenu vooraf boeken – dan doen wij de rest!​

Wil je SUGO laten bezorgen voor een bedrijfsborrel. lunch of diner? SUGO heeft verschillende catering opties; snel besteld via Deliveroo of compleet verzorgd naar jouw wens!

SUGO Pizza Amersfoort

SUGO Pizza Amersfoort

SUGO is een Italiaans georiënteerd restaurant gelegen aan de Langestraat in het centrum van Amersfoort. Bij SUGO geniet je van een uitgebreide lunch of diner, inclusief pizza, pasta, tapas, antipasti en desserts. Op zoek naar een snelle hap voor een voorstelling of concert? Laat het ons weten en we zorgen ervoor dat je SUGO pizza snel op tafel staat.

Navigeren naar SUGO Pizza Amersfoort

SUGO Pizza Amersfoort is gelegen aan de Langestraat in het centrum van Amersfoort, ter hoogte van de Sint Joriskerk. Er zijn verschillende parkeergelegenheden in de buurt, waardoor het restaurant erg goed bereikbaar is. SUGO Amersfoort is bij uitstek de perfecte locatie voor groepen van 6 tot 60 personen, zakelijke evenementen, familiebijeenkomsten, vrijgezellenfeesten en vriendengroepen.

Reserveren

Reserveer gemakkelijk en snel een tafel via de website. Kies de gewenste datum, tijd en het aantal personen en de tafel staat voor jullie klaar. We kijken ernaar uit!