Acties bij SUGO

Unlimited Wednesday – onbeperkt SUGO slices voor slechts 12,50 per persoon!
Breek de week met SUGO Pizza! In de maand november eet je bij SUGO op woensdag onbeperkt pizza voor slechts €12,50 per persoon.

Lees meer >>

NIEUW UNLIMITED WEDNESDAY.

Breek de week met SUGO Pizza! In de maand november eet je bij SUGO op woensdag onbeperkt pizza voor slechts €12,50 per persoon*. Kies je favoriete slices en geniet van zoveel slices als je wilt! Het enige wat je moet doen, is vooraf een plekje reserveren. Wees er snel bij; het aantal plaatsen is beperkt!\ KIDS UNLIMITED WEDNESDAY! Kinderen t/m 10 jaar betalen slechts €1 per levensjaar tijdens Unlimited Wednesday! Breek de week en reserveer een tafel bij SUGO Pizza in Amsterdam, Rotterdam en Amersfoort. Zien we je snel? RESERVEER NU *Voorwaarden zijn van toepassing. Niet in combinatie met andere acties en alleen geldig voor consumptie in onze restaurants. Bestel niet meer dan je op kunt; slices die je te veel hebt besteld, brengen we in rekening en mag je mee naar huis nemen.

Meer >>

SUGO actie en aanbieding bij SUGO Pizza

Welkom op de acties en aanbiedingen pagina van SUGO Pizza! Hier ontdek je de nieuwste en actuele aanbiedingen en promoties. Bij SUGO Pizza begrijpen we dat iedereen dol is op een goede aanbieding. Daarom bieden we regelmatig acties aan om uw ervaring met ons nog aangenamer te maken. Onze promoties variëren van kortingen op onze overheerlijke pizza’s tot speciale aanbiedingen voor groepen en meer. Houd deze pagina in de gaten voor de nieuwste SUGO Pizza acties

SUGO MAand actie / maand aanbieding - ONLINE

Elke maand hebben we bij SUGO voor thuis (bezorgen en afhalen) een andere gerecht voor een scherpe prijs. Zie ons online menu voor de actuele maand acties en bestel snel!